Salvo Bútorbolt Nagykanizsa

Sims Hasonló Játékok

Saturday, 4 June 2022
  1. Gyerekeknek
  2. A Sims 4-hez hasonló játékok: mit kell játszani?
  3. Van sims-hez hasonló játék? (243292. kérdés)

Figyelt kérdés Régebben már találtam ilyet csak elfelejtettem a címét... A lényeg hogy egy karaktert kell irányítanom és mászkálni, pénzt keresni, ilyesmi... 1/5 anonim válasza: Nekem a secondorb a kedvencem. Aranyos ingyenes online városépítő stratégiai játék, rengeteg lehetőséggel. Lényegében a travian, simcity, honfoglaló van összegyúrva, meg kiegészítve. itt találod meg: [link] 2009. aug. 16. 11:19 Hasznos számodra ez a válasz? 2/5 anonim válasza: 67% Szia! Én ismerek egy Simshez hasonló játékot, a neve Sim Girls. Itt van hozzá a link: [link] Nekem ez az egyik kedvencem szerintem neked is fog tetszeni. :D 2010. júl. 24. 17:20 Hasznos számodra ez a válasz? 3/5 anonim válasza: 69% Utolsó marha szar ez a játék!! 2011. márc. 6. 10:01 Hasznos számodra ez a válasz? 4/5 anonim válasza: Hát tényleg az..... xĐ Szerintem a Sims a legjobb nincs ehez fogható játék mert az a legösszetettebb életszimulátor játék:) 2013. jún. 16:38 Hasznos számodra ez a válasz? 5/5 anonim válasza: stardoll jó kis játék gyere teis 2013. nov. 1.

Gyerekeknek

A társadalmi elem mellett Ön is hozzáférhet a gazdasági és építési stratégiák teljes arzenáljához. A játékosnak folyamatosan nyomon kell követnie a kiadásokat és a fizetéseket, miközben személyesen építi és rendezi a tájat. Mindenképpen próbáld ki ezt a szimulátort, ha tetszik a The Sims sorozat! spóra Egy másik játék, hasonló a "Sims 4" - Spore. Ha az előző játékban a filmvilágba költözünk, akkor a Spore úgy gondolja, hogy globálisabbnak számít. Itt a játékos átveszi az egész civilizáció alkotója szerepét - a játékmenet most már nem korlátozódik a családi és a háztartási ügyekre. By the way, nem lesznek itt. Ehelyett létrehozod a fajodat, fejlesztesz, meghódítok új helyszíneket, megtanulhatod a technológiát, meghódíthatsz a bolygókat, összekapcsolhatsz más versenyekkel és megoldhatod a világegyetem rejtélyét. Úgy érzi, hogy milyen globális jött a játék fejlesztők? Azonban Spore nem nélkülözi a hátrányokat. Először a realizmus szerelmeseinek kell majdideges - nincsenek emberek és hasonló lények.

Sokkal több, mint amennyit a szemünkkel találkozunk ezzel a kellemes RPG-vel. A halászat, a bányászat, a főzés, a tenyésztés és a tenyésztett állatok tenyésztése csak egy csomó módja annak, hogy megtartsa magát. A relatíbilis karakterektől a rejtett titkaiig nem lesz elég a játékban eltöltött napi érték megszerzése. Mielőtt tudnátok volna, órákon át órát veszítesz, hogy a gazdaságot jobbra tegye, anélkül, hogy észrevenné, hogy mennyi idő van téged. 3. Kétpontos kórház Elérhető: PC A Sims 4 karrier-terjeszkedésnél, hogy orvosnak számít, az egyik legszórakoztatóbb munkahely, mivel valójában a sim kezelésére és a betegek kezelésére szolgál. Ha egy kis sim kórházi kezelést az összes jobb oldali doboz jelöl meg, akkor a Two Point Kórház megkarcolja azt a viszketést, majd néhányat. A végtelenül szórakoztató menedzsment sim lehetővé teszi a kórház tervezését a kezdetektől a végéig, és a mechanika nem éri el a Sims épületszobáit. Feladata lesz a személyzet kezelése, a kórház hírnevének javítása és a zökkenőmentes működés biztosítása.

11. 21:28 Hasznos számodra ez a válasz? 5/5 angel tokyo válasza: ja meg még a singles 2 is olyan csak több a romantika és az erotika és ez számítógépes 2014. 21:29 Hasznos számodra ez a válasz? Kapcsolódó kérdések:

A Sims 4-hez hasonló játékok: mit kell játszani?

3 nemtom mekkora helyigényű 2010. 5. 08:50 Hasznos számodra ez a válasz? 10/12 anonim válasza: Ha már játszottál a harmadikkal a többi mind szarnak szarabbnak tűnik. A Sims a legösszetettebb életszimulátor. Szóval vagy a egy vagy a második rész. A többit meg már leírták amik vannak még ilyen életszimulátorok. 08:57 Hasznos számodra ez a válasz? Kapcsolódó kérdések:

A 2017-es lejátszása komolyan nehéz lesz, ha találkoztál a sorozattal a közelmúltban. Azonban, hogy megismerkedjen a játékipar klasszikusaival, érdemes megpróbálni. Ráadásul az első rész még mindig a rajongók kezeiből származó kiegészítésekkel és frissítésekkel jön ki. Most menjünk tovább a "Sims 3 és 4" játékra. A filmek Ebben a játékban a hangsúly a személyes és mindennapiaz élet a szakmai tevékenységek felé mozdul el, és megtestesíti a gyermekkor álmát - saját filmet készít a filmstúdiónál. Miért tartjuk úgy, hogy a filmek hasonlítanak a "Sims" -hoz? Mert a mechanika és a menedzsment itt pontosan ugyanaz. A játék minden karakterének egyetlen célja van- a világ legjobb filmstúdiójának megteremtése és a minősítési filmek eltávolítása. És meg kell kezelned az egész folyamatot. Olyan színészeket kell vezetned, akik ugyanazok az emberek az igényeik és a karakterük miatt - ez az, ahol a hasonlóság a Sims sorozattal jön. Figyelnie kell akcióikat, kapcsolatokat létesíteni a karakterek között, hogy kölcsönhatásba lépjenek a készleten és így tovább.

  1. Ablaktörlő relé hiba jelei
  2. Valaki tud Sims-hez hasonló életszimulátoros játékokat?
  3. Van sims-hez hasonló játék? (243292. kérdés)
  4. A kutya ehet szőlőt 6
  5. Sims hasonló játékok ingyen
  6. A Sims 4-hez hasonló játékok: mit kell játszani?
  7. Hasonló játékok a The Sims játékhoz allans.pl
  8. Xbox 360 Társas, Stratégiai, Állatkertes, Állatnevelős Játékok - HardverApró
  9. Medence algásodás ellen házilag tv
  10. Szolnok állás indeed reviews

Van sims-hez hasonló játék? (243292. kérdés)

A természeti katasztrófákkal, a szennyezéssel és a forgalmi dugókkal való küzdelem csak néhány probléma, amellyel a város találkozhat, és azt bármilyen módon kezelheti. 5. Állati átkelés: Pocket Camp Elérhető: iOS és Android Miközben türelmetlenül várunk egy új állatátkelő kapcsoló játékot, az állat-átkelés: Pocket Camp a következő legjobb dolog. És ez csak a jegy, ha a The Sims kedvenc része a lakások díszítése. A helyes bútorok és tapéta kiválasztása, hogy valóban hozza össze a helyet, annyira kielégítő. Tény, hogy néha Sim házának tervezése sokkal szórakoztatóbb, mint a ténylegesen játszott. A Pocket Camp segít a bájos belsőépítésznek abban, hogy boldoguljon. Egy kis táborral és lakóautóval indulhatsz, amivel díszítheted, hogy ezáltal még lenyűgözőbbé váljon. A végtelen díszítőelemek megragadhatók, imádnivaló kis teáskészletektől a rockin dobkészletig. Ha Ön az otthoni formatervezési minták megosztását kínálja a Simming közösséggel, biztosan élvezni fogja a tökéletesen tervezett táborok bemutatását a Pocket játékosoknak, valamint az összes állatátkelőnek.

A saját egyedülálló humoros keverékével és nyelvével, valamint az egészségügyi rendszer futtatásával az egész rendszer csak akkor tartogat, ha bármilyen szívélyes Simming-szekciót tart. 4. Városok: Skylines Ki nem szeret, hogy el tudja dönteni Sims sorsát? Akár segíteni akarnak nekik, hogy teljesítsék álmaikat, vagy az oka a korai elhunytnak, ha csapdába rakják őket egy medencében, vagy tűzhelyet állítanak be a tűzbe, minden erejüket megnehezíti. Ha ez az oka annak, hogy szereted a Sims világába ragadni, a Paradox városai: A Skylines meg fogja táplálni a vágyát, hogy még inkább virtuális isten legyen. Ahelyett, hogy csak egy háztartást irányítana, egy egész várost kezel, mindenféle módon, hogy segítsen abban, hogy boldoguljon vagy káosz keletkezzen. És ha az épület és tervezése a táskád, örömmel fogja tudni, hogy megtervezi és felépíti a várost, de kívánja. Minden vicc, ha úgy gondolja, hogy egy nagy családi háztartás vagy város kezelése kihívást jelent, a város irányítása egészen más szintre vezet.

Papesz43 (újonc) – 8 éve regisztrált 164 pozitív értékelés 2022-03-16 12:43 2 hete Székesfehérvár csomagküldéssel is 4 000 Ft Állapot: használt Szándék: kínál Archivált hirdetés Eladó Xbox 360 platformra a címben említett kategóriájú, eredeti játékok. Mindegyik játék angol nyelvű, szép állapotú lemezekkel és hibátlan működéssel. Árak: Monopoly - 4. 000Ft Monopoly Streets - 4. 000Ft Tropico 5 - 4. 000Ft The Sims 3 - 4. 500Ft The Sims 3 Állatok Kiegészítővel - 5. 000Ft Zoo Tycoon - 5. 000Ft Személyesen Székesfehéváron, posta megoldható a vevő terhére.

sims hasonló játékok ingyen