Salvo Bútorbolt Nagykanizsa

Google Translate Magyar Angol

Saturday, 4 June 2022

Minden nyelv kínai (egyszerűsített) A fordítás betöltése… A fordítás betöltése… Vulgáris nyelvezetet tartalmazhat Vitatott nyelvezetet tartalmazhat Vulgáris és vitatott nyelvezetet tartalmazhat Forrásszöveg Fordítási találatok Fordítás... További információ erről a forrásszövegről További fordítási információhoz forrásszöveg szükséges Minden nyelv kínai (egyszerűsített) Dokumentum kiválasztása,, vagy formátumú fájlt töltsön fel. További információ Tallózás a számítógépen Minden nyelv kínai (egyszerűsített) Webhely Adja meg az URL-t Visszajelzés küldése Oldalsó panelek Előzmények Mentve Hozzájárulás Maximális karakterszám: 5 000. További fordításért használja a nyilakat.

TRANSLATE - ANGOL-MAGYAR SZÓTÁR

google translate magyar angel baby

Google Fordító

*** For english description please scroll down *** A piacvezető magyar-angol szótár és fordító * iPhone, iPad és iPod Touch is támogatott * Több, mint 500000 eladott szótár alkalmazás * Több mint 254. 000 fordítási pár * Kiváló angol és magyar nyelvű felolvasó modul (alkalmazáson belüli vásárlással aktiválható) * Integrált Google/Bing Translate * Kifejezések és szinonimák * Használatához nem szükséges internet kapcsolat (kivéve a Google/Bing Translate funkciót) A Magyar-Angol Szótár és Fordító egy egyszerűen használható, gyors és felhasználóbarát alkalmazás rengeteg szóval és kifejezéssel. A program univerzális, így csak egyszer kell megvásárolni és utána használhatja iPhone-on, iPaden vagy iPod Touch-on is. Főbb funkciók: - Több mint 254, 000 fordítási pár - Automatikus nyelvfelismerés kereső módban - Nincs szükség ékezetes karakterek gépelésére - Gyors keresés: böngésző módban írás közben a szótár a megfelelő szóhoz ugrik, lehetővé téve ezzel, hogy nem csak az adott szó, hanem a körülötte lévők is láthatóak legyenek - Kereső mód: lehetőséget ad az összes olyan kifejezés keresésére, amiben a szó vagy annak ragozott alakjai szerepelnek - Részletes képernyő a keresett szó szinonimáival és kifejezéseivel - A részletes képernyőn bármelyik szóra kattintva megjelennek annak részletes adatai.

Video

google translate magyar angol videos

Google translate magyar angel of death

  • Google translate magyar angol 3
  • Google translate magyar angol youtube
  • Google translate magyar angol

Google translate angol magyar

google translate magyar angol e

Ingyen

Ingyenes és internet kapcsolat nélkül is használható! Magyar nyelvű angol szótanuló alkalmazás. Szókártyák segítségével gyorsan fejlesztheted az angol szókincsedet egyre nagyobbra. Bővítsd a szótáradat korlátlanul a saját szavaiddal. Akiknek ajánljuk: - Nyelvvizsgára készülőknek - Iskolásoknak - Egyetemistáknak - Akik bármilyen angol nyelvórára járnak - Vagy akik csak angolul szeretnének tanulni Különösen hasznos azoknak, akiknek szavakat kell tanulnia a nyelvórára. Csak beírod a szavakat, és amikor van egy kis időd előveszed és elindítod a kikérdezést. Ez mindig nálad lesz!

  1. Eladó balatoni apartmanok olcsón outlet
  2. Moulinex turmixgép lm310112
  3. Shrek 3 teljes film magyarul
  4. Jófogás wc csésze tartállyal